Caj me gjethe dhe rrenje cikore  (Salvia)

Caj me gjethe dhe rrenje cikore (Salvia)

Lek170,00Price
Gjethe dhe rrenje cikore rekomandohet ne rigjenerimin e organizmit, perterin forcen, nxit tretjen dhe shton sekretimin e fshikzes se temthit. Prejardhja: Salvia, Shqiperi.