Caj me gjethe dhe lule murrizi (Salvia)

Caj me gjethe dhe lule murrizi (Salvia)

Lek150,00Price
Gjethe dhe lule Murrizi rekomandohen si ipotenciv, astrigjent, qetesues dhe vazodilatator. Prejardhja: Salvia, Shqiperi.