Caj me gjethe bishtkali  (Salvia)

Caj me gjethe bishtkali (Salvia)

Lek120,00Price
Bishtkali ka veti te rrise urinimin, te ngordhe mikroorganizma qe shkaktojne semundje dhe plage. Perdoret ne semundje te veshkave dhe fshikzes se urines, ne disa semundje te zemres qe lidhen me mbetje te ujit ne organizem. Mund te perdoret edhe per te bere gargar ne pezmatimet e bajameve. Prejardhja: Salvia, Shqiperi.