Caj me bar blete (Salvia)

Caj me bar blete (Salvia)

Lek120,00Price
Bar Blete perdoret ne gjendje ankthi ne shqetesimet te sistemit gastrointestinal, si qetesues I sitemit nervor qendror. Per veprimin e saj antispazmatik dhe antiinflamator, rekomandohet te perdoret ne rast te dhimbjes menstruale, nevralgji, crregullimeve te tretjes, perzierje, fryrje, dhimbje barku etj.