Qershi te thata (100 gr)

Qershi te thata (100 gr)

Lek80,00Price
Qershite e Thata permbajne Vitamine C dhe A dhe janë një burim i mirë bakri, një mineral thelbësor që ndihmon në prodhimin e kolagjenit që i mban indet të forta.
Prejardhja: Puke