Propolis (20 ml)

Propolis (20 ml)

Lek500,00Price
Propolis blete është një antibiotik i çmuar natyral, antiviral, antiflamator, antimykotik, antibakterial, antioksidant, imunostimulant, antiskeptik e antiparazitar. Rekomandohet të përdoret kundër diabetit; ftohjes; kisteve; alergjive; infeksioneve të gojës, veshkave apo tëmthit. Gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në kurimin e kolitit, ulçerës, mykut dhe krimbave të zorrëve, por gjen përdorim edhe në trajtimin e hazmatikës së fytyrës dhe reumatizmës.
Përdorimi: Fëmijet pijnë 3x5 pika pas buke, të rriturit pijnë 3x10 pika pas buke.
Prejardhja: Merja Shpk.