Mente (pako)

Mente (pako)

Lek200,00Price
Mente e thate ka aftësinë për të trajtuar dhimbje koke, sinusin e ndezur dhe problemet e stomakut. Ndihmon për të përmirësuar tretjen dhe për të zvogëluar dhimbjen dhe inflamacionin. Gjithashtu relakson trupin dhe mendjen, kuron frymën e keqe, ndihmon në humbjen e peshës dhe forcon sistemin imunitar.

Prejardhja: ATM, Puke