Lule thundermushke (25 gr)

Lule thundermushke (25 gr)

Lek150,00Price
Caji i thundermushkes sheron semundjet e mushkerive,nxit djersitjen dhe pastron gjakun,sheron edhe astmen dhe kollen. Prejardhje: Merja Shpk.