Kumbulla te thata (pako, 200 gr)

Kumbulla te thata (pako, 200 gr)

Lek250,00Price
Kumbullat e thata përmbajnë vitaminë K, kalium dhe shumë antioksidantë dhe ndihmojne kryesisht ne shendetin e kockave. Ato kanë një sasi të konsiderueshme të acidit folik si dhe të kalciumit. Theksojmë që acidi folik është i rëndësishëm sidomos gjatë shtatzënisë për rritjen dhe zhvillimin e festusit. Kumbulla ka gjithashtu edhe efekt diuretik dhe detoksifikues për trupin e njeriut.
Prejardhja: Agropuka, Puke