Gjize Permeti - dele dhe dhie (500 gr)

Gjize Permeti - dele dhe dhie (500 gr)

Lek130,00Price
  • KUJTESE

    Pesha faktike e mallit qe i dergohet klientit jo gjithmone mund te jete ekzakt me pershen e porositur, por do te jete sa me e perafert me te. Sidoqofte, klienti do te paguaj vetem per peshen faktike te mallit qe do te marre.