Gjemb gomari (25 gr)

Gjemb gomari (25 gr)

Lek120,00Price
Gjemb gomari është shumë efikas kundër cirrozës hepatike, dhjamosjes së mëlçisë dhe hepatitit. Përbërësi kryesor antioksidant i ekstraktit të bimës njihet si silimarin dhe parandalon rritjen e qelizave të dëmshme në prostatë, gji dhe qafë. Ekstrakti nga gjethet, kokrrat dhe farat e bimës që përmbajnë silimarinë mund të bëhet çaj, kapsula ose tretësirë. Prejardhja: Merja Shpk.