Gjalp festeku (200 gr)

Gjalp festeku (200 gr)

Lek2.300,00Price
Gjalp Festeku permban vlera te ndryshme si fibra, protein, kalium, fosfor, vitamine B6, baker dhe magnez. Gjithashtu, ka me shume antioksidante se te gjithe gjalprat e tjere arrore duke ndihmuar keshtu ne shendetin e syve, zemres, stomakut si dhe ne parandalimin e semundjeve kanceroze. 
Prejardhja: Pemla, Tirane.