Fara chia (100 gr)

Fara chia (100 gr)

Lek150,00Price
Fara Chia permban nje sasi te mire proteinash, aminoacidesh, antioksidantesh, fibra dhe acide yndyrore Omega-3. Te gjitha keto vlera ndihmojne ne uljen e rrezikut te semundjeve te zemres, forcimin e kockave dhe zvogelimin e sheqerit ne gjak. 

Prejardhja: Produkt i jashtem, Peru