Dellinje e zeze (100 gr)

Dellinje e zeze (100 gr)

Lek60,00Price
Dellinje përmban acide organike të rëndësishme për trupin e njeriut, sheqerna natyrale, kalium e kalcium. Dellinja eshte efektive në luftimin e baktereve dhe viruseve,  shëron stomakun nga format e ndryshme ulcerore, ndihmon në procesin e tretjes, pastron mushkëritë e bronket nga infeksionet dhe sekrecionet, pastron veshkën dhe shëron ciste që shpesh hasen te femrat, dhe ndihmon ne kurimine infeksioneve gastrointestinale, infeksioneve të traktit urinar dhe gurët në veshka. 

Prejardhja: Puke.