Vaj trendafili (20 ml)

Vaj trendafili (20 ml)

Lek500,00Price
Vaj trendafili pastron lëkurën dhe e purifikon nga yndyrnat, luan rol shërues në problemet e lëkurës, ekzamë dhe në plagët e hapura dhe lehtëson skuqjet e formuara në lëkurë për cfarëdolloj arsyeje. Eshte antidepresiv, antiseptik dhe antiviral, kur perdoret per tu pire. 
Perdorimi: Pihet 2 herë në ditë nga 2 pika. Lyeni lëkurën një herë në ditë me vajin. 
Prejardhja: Merja Shpk.