Vaj rigoni (20 ml)

Vaj rigoni (20 ml)

Lek500,00Price
Vaj Rigoni kryesisht lidhet me rruget e frymemarrjes dhe sistemin imunitar. Njihet gjithashtu per parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve te rrugeve urinare, infeksione ne rruget e frymemarrjes, infeksionet mykotike dhe ato rezistente ndaj ilaceve, nfeksionet nga parazitet, sheron, zbokthin dhe acarime te tjera te lekures, lehteson dhimbjen e fytit, lehteson gjithashtu dhimbjen e dhembit, dhe lehteson dimbjen e muskujve. 
Perdorimi: Ne 1 gote uje hidhet 1 pike vaj rigoni dhe pihen 3 gota ne dite. 
Prejardhja: Merja Shpk.