Trumez mali (pako)

Trumez mali (pako)

Lek150,00Price
Trumze  përmban thymol, një nga vajrat më të dobishëm esencialë. Ky vaj është antiseptik dhe lufton mykun. Eshtë e pasur me vitaminat B, beta karoten, vitaminën K, vitaminën E, vitaminën C dhe acidin folik. Trumza plotëson 27% të dozës së rekomanduar ditore të vitaminës B6 e cila mban lart nivelet e neurotransmetuesve në tru që luajnë një rol në zvogëlimin e stresit. Gjithashtu permban Vitamin A, një antioksidant i mirëfilltë që nevojitet për të mbajtur lëkurën dhe sytë të shëndetshme. 

Prejardhja: Subashi Oil, Marikaj