Sherebele (buqete)

Sherebele (buqete)

Lek200,00Price
Sherebele eshte antibakterial,  antikerpudhor dhe perdoret kunder dhimbjeve dhe temperaturave te larta.  Ajo mund te reduktoje nivelin e glukozes ne gjak, gje qe e ben te dobishme tek diabeti, permireson kujtesen dhe ndikon kunder semundjes se Alzheimerit.
Gjithashtu, perdoret ne sherimin e aftit, eres se pakendshme, problemeve me fyt dhe bajame, kariesit dhe qelbezimit te mishit te dhembeve, kunder te vjellave dhe diarrese se shpeshtuar, dhe rregullon menstruacionet, vendos ekuilibrin hormonal dhe parandalon problemet e menopauzes.

Prejardhja: Subashi Oil, Marikaj