Lule basani (pako)

Lule basani (pako)

Lek150,00Price
Lule Basani ndalon zhvillimin e mikrobeve ne plage, akne ose djegje, permireson qarkullimin e gjakut dhe mjekon semundjet e traktit tretes dhe mushkrive. Perdoret kunder kunder pagjumesise dhe kunder semundjeve te veshkave. 

Prejardhja: Subashi Oil, Marikaj