Levando (pako)

Levando (pako)

Lek150,00Price
Lavando ndihmon në lehtësimin e pagjumësisë, ne qetësimin e nervozizmit dhe ankthit, lehtëson stresin, ndihmon në trajtimin e infeksioneve në stomak dhe zorre,  fryrjen dhe dhimbjen e barkut, lehtëson dhimbjet e kokës, migrenën dhe ul djersitjen dhe ul temperaturën e trupit gjatë etheve.

Prejardhja: Subashi Oil, Marikaj