Leng boronice (1 lt)

Leng boronice (1 lt)

Lek1.500,00Price
Lengu i Boronices është i famshëm për rolin që luan kundër infeksioneve të traktit urinar, sepse parandalon bakteret që zënë vend në fshikëzën e urinës dhe uretrës. Antioksidantët dhe fito-ushqyesit që gjenden tek boronica kanë një ndikim të jashtëzakonshëm në shëndetin e njeriut. Ky frut përmban substanca që parandalojnë sëmundjet kardiovaskulare dhe formimin e kolesterolit të keq në zemër dhe enët e gjakut. 

Prejardhja: Puke