Hurma te thata (pako 100 gr)

Hurma te thata (pako 100 gr)

Lek200,00Price
Hurma te thata ka permbajtje te larte hekuri, qe ndihmon ne parandalimin e anemise apo dobesimit te organizmit pas kalimit te ndonje semundje. Ato për organizmin janë burim i shkëlqyeshëm i fibrave natyrorë dhe për punë të mirë të zorrëve. Sheqeri natyror, i cili gjendet në hurma, është alternativë e përsosur për sheqerin e zakonshëm.

Prejardhja: Agropuka, Puke