Gjethe dafine (pako)

Gjethe dafine (pako)

Lek150,00Price
Caj Dafine përdoret për të mbrojtur trupin nga bakteret, menaxhuar diabetin, përmirësuar shëndetin e zemrës, zbutur inflamacionin, zgjidhur problemet me frymëmarrjen dhe gjallëruar tretjen. Prejadhja: Subashi Oil, Marikaj.