Gjalp lajthie (200 gr)

Gjalp lajthie (200 gr)

Lek1.200,00Price
Gjalp Lajthie ka permbajtje te larte antioksidantesh, fibra, protein, Vitamine E dhe yndyrna te shendetshme. Perfshirja e tij ne konsumin ditor ndihmon ne mirembajtjen e peshes trupore, shendetin e kockave, shendetin e zemres dhe permiresimin e kolesterolit te larte. 
Prejardhja: Pemla, Tirane.