Gjalp arre (200 gr)

Gjalp arre (200 gr)

Lek1.200,00Price
Gjalp Arre ka permbajtje te larte proteinash, Omega-3 dhe antioksidantesh. Ndihmon ne parandalimin e semundjeve te zemres, permireson sistemin imunitar dhe ndihmon ne mbajtjesh e peshes muskulare ose rritjen e tyre. Nga permbajtja e larte e Omega-3 permireson shendetin e trurit dhe rrit performance e saj.
Prejardhja: Pemla, Tirane.