Fasule e zeze Korce (500 gr)

Fasule e zeze Korce (500 gr)

Lek275,00Price
Te pasura me antioksidant. Keto fasule kane permbajtje te larte te proteinave vegjetale (25%) dhe jane te pasura me fibra. Gjithashtu jane te pasura me hekur, kalcium, vitamine B dhe acid folik.