Caj lule radhiqe (125 gr)

Caj lule radhiqe (125 gr)

Lek800,00Price
Çaji nga luleradhiqet në rastet më të shpeshta përdoret për rregullimin e oreksit, si dhe për luftimin e dhimbjeve në nyje dhe muskuj. Ky lloj çaji ka ndikim laksativ dhe përdoret për përmirësimin e sistemit tretës. Shpeshherë përdoret edhe si pastrues për fytyrën, për zbutjen e infeksioneve dhe parandalimin e llojeve të ndryshme të kancerit. Zbut infeksionin e bajameve, parandalon infeksionet e sistemit urinar, pastaj te mungesa e oreksit, telashet në lukth, kapsllëkun, gazrat, simptomat e artritit. Prejardhja: Agrofruit, Korce.