Caj Kamomili (pako)

Caj Kamomili (pako)

Lek200,00Price
Kamomil lufton pagjumësinë dhe vepron si qetësues kundër ndjesisë së ankthit, nxit sistemin imunitar që të luftojë bakteriet, redukton spazmat muzkulare dhe relaksojnë nervat, duke përfshirë dhe ngërçet uterine dhe tensionin, të dyja të lidhura me ciklin menstrual dhe ndihmon në qetësimin e problemeve të lëkurës si ekzema, dermatitis, urtikarjen. Tek bebet, kamomili relakson muskujt, qetëson stomakun  dhe ndalon diarrenë. Një përzjerje e çajit të kamomilit me sherebelën mund të përdoret për të qetësuar ulçerat në gojë.

Prejardhja: Subashi Oil, Marikaj