Caj me gjethe sene (pako)

Caj me gjethe sene (pako)

Lek220,00Price
Caj gjethe sene në sajë të heterozideve antrokinotike që përmbajnë, nxisin jashtëqitjen në organizëm. Sena është një bimë mjaft e njohur, efikase dhe e përdorshme që në kohët më të lashta kundër kapsllëkut. Në shumicën e rasteve çaji mund të ketë një veprim të vonuar meqënëse efekti laksativ shfaqet 10-12 orë pas pirjes së tij. Prejardhja: ATC, Shqiperi.