Caj Jeshil (pako)

Caj Jeshil (pako)

Lek250,00Price
Gjethet e çajit jeshil përmbajnë ndër të tjera polifenole, substanca mjaft ushqyese për organizmin e njeriut . Përmbajtja e katekinave dhe teinës në gjethet e çajit e bëjne atë një antioksidant mjaft të mirë. Shquhet për vetit e tij në rënien në peshë , në uljen e kolesterolit është një anti – diabetik mjaft efikas , me vlera dhe që ndihmon në sëmundjet e lëkurës dhe parandalimin e rënies së flokëve.  Prejardhja: ATC, Shqiperi.