Caj bimor i perzier - per veshka (pako)

Caj bimor i perzier - per veshka (pako)

Lek300,00Price
Caj per gure dhe infeksion ne veshka lufton infeksionet ne veshka, kristalet, albuminurinë. Shkrin gurët në veshka.
Përdorimi: Në 2 litra ujë vloni për 2 minuta 7-8 lugë gjelle me bimën. Të rriturit pinë 1.5-2 litra çaj në ditë. Fëmijët pijnë 2-4 gota në ditë. Kura për infeksionet vazhdon 10-12 ditë. Për gurët në veshka vazhdon deri në shkrirjen e gurit.
Përbërësit: Rrush ariu, trëndafil i egër, gjuhnusja, fier guri etj.
Prejardhja: Merja Shpk.