Caj bimor i perzier - per kolitin (pako)

Caj bimor i perzier - per kolitin (pako)

Lek300,00Price
Caj per majasellin dhe kolitin ul fryrjen e barkut dhe të zorrëve, mjekon dhe parandalon çrregullimet në sistemin e tretjes dhe të jashtëqitjes. Ndalon kruarjet në mukozat e trupit. Largon hemoroidet dhe i kuron ato në brendësi dhe jashtë zorrës së trashë. 
Përdorimi: Në 2 litra ujë vloni për 2 minuta 1 pako me përzierjen. Çaji pihet 3 herë nga 1 gotë çdo ditë, para ushqimit. Çaji përdoret 30 ditë për ata që kanë probleme me majasellin dhe 45 ditë për ata që vuajnë nga koliti.
Përbërësit: Bar majasëlli, mendër e butë, rigon, boronicë, milce, lulebasani etj.
Prejardhja: Merja Shpk.