Aronia e thate (100 gr)

Aronia e thate (100 gr)

Lek320,00Price
Aronia e thate kanë burimin më të lartë të antioksidantëve të pranishëm në një frut. Ato permiresojne qarkullimin e gjakut, duke i bërë enët e gjakut më të forta dhe duke zvogëluar rreziqet që vijnë nga sëmundjet e zemrës. Gjithashtu, mbajnë tensionin e gjakut në nivele normale, ndihmojne stomakun me ulcerat dhe diarene, mbron shendetin e traktit urinaer, vepron kunder viruseve dhe mban peshen nen kontroll. 

Prejardhja:  Diber