mjalte-slideshow
mjeder-slideshow
boronice-slideshow

#shijefshati

Shija natyrale e produkteve te fresketa lokale dhe tradicionale Shqiptare

 

 

Miresevini tek Agrimona

Te fresketa

Produkte te fermes, perime te sezonit dhe fruta te kopshtit, te kultivuara ne respekt me natyren nga fermere me shume eksperience, nga zona te ndryshme te vendit. 

Te perzgjedhura

Produkte te kontrolluara, te sigurta, plot shije dhe te shumellojshme ne tryezen tuaj. Te perzgjedhura me kujdes nga fermeret dhe prodhuesit me te besueshem.

Te tradites

Produkte te tradites nga te gjitha krahinat e Shqiperise. Te prodhuara bazuar ne kulturen kulinare lokale  dhe hera heres te nderthurura me  teknikat e reja dhe moderne.  

Kategorite kryesore

 

Produkte te perzgjedhura

Bli direkt nga telefoni apo desktopi!
 

Si te blejme?

0. product.png

1.  Perzgjidh produktet qe te nevojiten

Zgjidh produktet qe deshiron nga nje shumellojshmeri produktesh te perzgjedhura me kujdes per ju.

6. shopping-cart.png

2.  Shiko dhe ploteso shporten tende

 

Shiko shporten tende dhe sigurohu se ke zgjedhur llojet dhe sasite e produkteve qe ju nevojiten.

7. receipt.png

3.  Ploteso te dhenat per dergimin e porosise

Ploteso te dhenat personale, adresen, kontaktet dhe perzgjidh menyren e marrjes se porosise.

5 verification-of-delivery-list-clipboar

4.  Rishiko te dhenat dhe kofirmo porosine 

Shiko shporten dhe sigurohu se ke zgjedhur sasite dhe llojet e produkteve qe ju nevojiten.

3 scooter.png

Porosite e bera brenda ores 12:30 dergohen brenda dites, ndersa porosite e bera pas kesaj ore dergohen te nesermen. 

 - Transporti ofrohet vetem brenda Tiranes -

Transporti eshte FALAS per porosite mbi vleren 5,000 leke.

Nen kete vlere, brenda unazes se madhe transporti kushton 300 lek, jashte saj kushton 450 leke.

 
 

Rreth nesh

Agrimona%20large_edited.jpg

Misioni jone

Agrimona eshte nje sipermarrje sociale qe ka per synim promovimin e produkteve ushqimore lokale, tradicionale dhe cilesore shqiptare dhe mbeshtetjen e  zhvillimit te fermereve dhe prodhuesve te vegjel te ketyre produkteve.

AGMmap.jpg